phone Created with Sketch. +45 71 99 26 24
mail Created with Sketch. kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Drift Inspiration Markedsføring Medarbejdere Menukort QuickOrder

Vil du fyre din tjener? Så overvej lige disse 4 ting

Wauw, sikke et vejr! Sommeren lover godt med salg, hva’. Landets restauranter ansætter derfor tjenere, kokke, opvaskere på livet løs. Det kan du selv se, hvis du besøger nogle af Facebook-grupperne, hvor tjenere søger job og restauranter søger tjenere. …. Der er bare et PROBLEM (som er så stort, at vi bruger versaler). Nye medarbejdere […]

I 2017 var restaurationsbranchen den hårdeste. Men ikke længere

Her er en opdateret version af ”Derfor er restaurationsbranchen den hårdeste” fra 3. september 2017. Restaurationsbranchen har det OK-nogenlunde-godt. Du kan vel høre usikkerheden. I restaurationsbranchen kan man aldrig være sikker. Det kunne gå bedre. Bare se dig omkring. Sådan har det været længe, men nu ser det ud til at ændre sig. 1) Krisen […]

Sådan træffer den kloge restauratør 10/10 gode beslutninger

Dine dårlige beslutninger i restauranten skyldes ofte: Impulsivitet Stress Ubevidsthed Og netop disse egenskaber beskriver 50% af vores hjerne. Nogle kalder den abehjernen. Hvis du vil træffe gode beslutninger, så skal du væk fra denne hjernehalvdel. 10/10 gode beslutninger kommer fra: God tid Refleksion Kontrol Bevidsthed Her bruger du den anden halvdel. Det siger lidt […]

Fremtidens restaurant har mindre fokus på køkkenet

Hurtig quiz: Hvor er restaurationsbranchen om 5 år? Du har et sekund til at komme med et svar. Tiden er gået. Jamen, hvis vi skal prøve at komme med et svar, ville vi starte med at påpege, hvordan det går nu. Branchen er i vækst og så videre, alligevel bekymrer man sig om en ting, […]

Hårdt arbejde: Sådan bliver du den perfekte restauratør

Omkring 500 restauranter åbnede i 2018. Et relevant spørgsmål er derfor: Hvem er disse mennesker, som tror på, at de kan få succes i en af de hårdeste brancher? Al statistik burde tale dem fra det. Hvorfor åbne restaurant? Pengene kan ikke være den store motivation – de sorte penge er jo også på vej […]

Restaurationsbranchen har brug for dette marketing-trick

“Far?” spørger Lucas, en 10-årig dreng. “Ja?” siger hans far skeptisk. “Må jeg ikke nok få dem her?” spørger Lucas og holder en pose chips op. “Nej.” “Hvorfor IKKE? …” “Fordi vi spiser ikke chips” siger faren og tilføjer: “Vi spiser sundt. Det ved du godt. Læg dem tilbage.” …. Lad os hjælpe Lucas Marketing handler om […]

Beskidte salgstricks er vejen frem for restauranter

Der er kun én ting, som jeres restaurant bør gøre godt. I dag, for 50 år siden og hundrede år fra nu af vil det være det samme. Det er at kende svaret på: Hvordan tjener man penge på at sælge mad? Ikke andet. Alt, hvad der kommer derefter, er blot skridt på vejen mod […]

Tjenere i restaurationsbranchen skal have en ny titel

Restauratører leder med lys og lygte efter tjenere, der kan fylde vagtplanen ud. Hvis man læser diverse jobopslag, kan man næsten læse desperationen mellem linjerne. Branchen mangler hænder! Nu skal du vide, hvordan dine tjenere bliver din store gevinst. Hvad er der galt med nedenstående jobopslag? Egentlig fejler jobopslaget ikke det store – andet end […]

Sådan bør du åbne restaurant i 2019

I 2017 åbnede 2460 nye restaurationsvirksomheder. Det er en seksdobling siden 2005. Hurra, tænker du måske. Men… En stor del af dem har underskud. Samme år lukkede 409 restauranter. Konkurrencen spidser til, og det sætter nye krav for din restaurant. Italienske restauranter er der mange af. Asiatiske restauranter er der mange af. Kaffebarer flyder det […]

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • CVR: 36422459