Tlf. 71 99 26 24
Admin Blog
FÅ TILBUD

Blog

Viden og idéer til din restaurant

Alle emner Menukort Markedsføring Drift Inspiration

7 trin til at starte din egen restaurant

Går du med tanker om at starte din egen restaurant? For at klæde dig ordentligt på til den store åbning, har vi samlet 7 trin, du som minimum skal kunne sætte kryds ved, inden du starter din restaurant.

7 psykologiske tricks til din restaurant

Kunne du tænke dig, at øge dit salg ved brug af nogle simple tricks? I dette indlæg, har vi fokus på hvilke psykologiske tricks, du og dine tjenere kan gøre brug af for at øge din restaurants salg.

13 sjove og inspirerende citater fra madverdenen

I denne uges blogindlæg har vi samlet en række ordsprog og citater fra restaurationsbranchen og madverdenen.

Sådan får du de studerende ind i din restaurant (8 tips)

Restaurationsbranchen er hårdere end nogensinde før, og mange restauranter kæmper med røde tal på bundlinjen. Det betyder, at restauranterne må tænke...

Bliv klogere på rødvin på 5 minutter

God vin skaber gode oplevelser. Det kan ofte være svært at vide, hvilken vin dine gæster ønsker at købe når de besøger din restaurant...

Sådan differentierer du din restaurant fra konkurrenterne (6 idéer)

Det danske restaurationsmarked blomstrer. Der kommer nye restauranter til hele tiden. Det er en positiv tendens, men den bringer ét stort spørgsmål med sig...

Tiltræk flere gæster til din restaurant med Instagram

Restaurationsbranchen har i årtier har været meget traditionel. Og med god grund.For nogle år siden var der en bølge, hvor man forsøgte at banlyse telefoner...

Skriv dig til højere overskud

Et alment problem mange restauranter har, er at beskrivelserne på menukortet bliver vist som en livløs liste over retternes ingredienser...

5 tips til at designe dit menukort

Vidste du, at dit menukorts design kan ændre dine gæsters adfærd? Du kan f.eks. sælge flere af dine mest profitable retter ved at designe dit menukort...

Du prissætter dit menukort forkert

Restaurationsbranchen er en turbulent branche. Der åbner og lukker konstant restauranter, og en stor del af restauranterne har traditionelt vanskeligt ved...

Copyright © 2017 QuickOrder ApS - Alle rettigheder forbeholdes