phone Created with Sketch. +45 71 99 26 24
mail Created with Sketch. kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Drift Inspiration Markedsføring Medarbejdere Menukort QuickOrder

Køb en restaurant. Men læs denne guide først

Du sparer hundredevis af timer, når du køber en restaurant. Super fedt, ikke? Der er bare lige det men, at du kan brande nallerne så grusomt. Overvej lige konsekvenserne, hvis du køber en restaurant og dine mange hundredetusinde fordufter. Selv de skarpeste restauratører har været ude for nogle dumme handler. Har du styr på det? […]

Sælg julefrokosten nu: 5 ting du straks bør gøre

Dette ekspertindlæg er skrevet af Mads Michelsen, som har mange års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen – blandt andet som marketingchef. Et venligt tip herfra: Tjek hans hjemmeside ud (link). Du har med garanti brug for hans ekspertise. Take it away Mads… Da jeg sad som marketingchef på et hotel, solgte vi 80% af de 1.000 […]

Vil du fyre din tjener? Så overvej lige disse 4 ting

Wauw, sikke et vejr! Sommeren lover godt med salg, hva’. Landets restauranter ansætter derfor tjenere, kokke, opvaskere på livet løs. Det kan du selv se, hvis du besøger nogle af Facebook-grupperne, hvor tjenere søger job og restauranter søger tjenere. …. Der er bare et PROBLEM (som er så stort, at vi bruger versaler). Nye medarbejdere […]

I 2017 var restaurationsbranchen den hårdeste. Men ikke længere

Her er en opdateret version af ”Derfor er restaurationsbranchen den hårdeste” fra 3. september 2017. Restaurationsbranchen har det OK-nogenlunde-godt. Du kan vel høre usikkerheden. I restaurationsbranchen kan man aldrig være sikker. Det kunne gå bedre. Bare se dig omkring. Sådan har det været længe, men nu ser det ud til at ændre sig. 1) Krisen […]

Sådan træffer den kloge restauratør 10/10 gode beslutninger

Dine dårlige beslutninger i restauranten skyldes ofte: Impulsivitet Stress Ubevidsthed Og netop disse egenskaber beskriver 50% af vores hjerne. Nogle kalder den abehjernen. Hvis du vil træffe gode beslutninger, så skal du væk fra denne hjernehalvdel. 10/10 gode beslutninger kommer fra: God tid Refleksion Kontrol Bevidsthed Her bruger du den anden halvdel. Det siger lidt […]

Fremtidens restaurant har mindre fokus på køkkenet

Hurtig quiz: Hvor er restaurationsbranchen om 5 år? Du har et sekund til at komme med et svar. Tiden er gået. Jamen, hvis vi skal prøve at komme med et svar, ville vi starte med at påpege, hvordan det går nu. Branchen er i vækst og så videre, alligevel bekymrer man sig om en ting, […]

Hårdt arbejde: Sådan bliver du den perfekte restauratør

Omkring 500 restauranter åbnede i 2018. Et relevant spørgsmål er derfor: Hvem er disse mennesker, som tror på, at de kan få succes i en af de hårdeste brancher? Al statistik burde tale dem fra det. Hvorfor åbne restaurant? Pengene kan ikke være den store motivation – de sorte penge er jo også på vej […]

Restaurationsbranchen har brug for dette marketing-trick

“Far?” spørger Lucas, en 10-årig dreng. “Ja?” siger hans far skeptisk. “Må jeg ikke nok få dem her?” spørger Lucas og holder en pose chips op. “Nej.” “Hvorfor IKKE? …” “Fordi vi spiser ikke chips” siger faren og tilføjer: “Vi spiser sundt. Det ved du godt. Læg dem tilbage.” …. Lad os hjælpe Lucas Marketing handler om […]

Beskidte salgstricks er vejen frem for restauranter

Der er kun én ting, som jeres restaurant bør gøre godt. I dag, for 50 år siden og hundrede år fra nu af vil det være det samme. Det er at kende svaret på: Hvordan tjener man penge på at sælge mad? Ikke andet. Alt, hvad der kommer derefter, er blot skridt på vejen mod […]

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • CVR: 36422459