+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Menukort Markedsføring Drift Inspiration QuickOrder

Beskidte salgstricks er vejen frem for restauranter

Der er kun én ting, som jeres restaurant bør gøre godt. I dag, for 50 år siden og hundrede år fra nu af vil det være det samme. Det er at kende svaret på: Hvordan tjener man penge på at sælge mad?

Tjenere i restaurationsbranchen skal have en ny titel

Man skulle næsten tro, at restauranterne gerne vil ha’ underskud. Restaurationsbranchen svømmer i jobopslag, men ingen nævner mersalg som en kvalifikation.

Sådan bør du åbne restaurant i 2019

Koncepter er dagens emne, fordi et godt et af slagsen, kan redde din restaurant. Inden 2019 er omme, kan du med et godt koncept, have en fyldt restaurant og råd til at tage på ferie.

SKAT går målrettet efter restauranter - sådan undgår du torskegilde

En opgørelse fra Skatteministeriet viser, at 34% af landets caféer snyder bevidst i SKAT. Folketinget har nu givet grønt lys til SKAT om at pålægge dig at skulle have et digitalt kassesystem.

Derfor går restauranter konkurs - 7 tegn på, at din også lukker

Danskerne har aldrig før spist ude, så ofte som de gør i dag. Desværre går restauranter konkurs som aldrig før. Hver eneste dag lukker mere end 1 restaurant.

Hvem er vigtigst: Tjeneren eller kokken?

Hvorfor er det overhovedet vigtigt at vide, hvem der er vigtigst? Det er vigtigt, fordi du skal prioritere. Man siger, at man skal gøre én ting godt. Du skal i din restaurant vælge ud, hvad du vil være god til.

Sådan får du den bedste julefrokostsæson nogensinde

Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du om et øjebliks tid kan opsætte marketingkampagnen, der giver dig den bedste julefrokostsæson nogensinde? Forestil dig, hvor meget det vil betyde, hvis du fordobler sidste års omsætning i november og december.

Hvor stort et problem er stress og stoffer for restauranter?

En ting er helt sikkert: Hvis væggene i restaurantens køkken kunne tale, så ville de fortælle om stressede kokke med skæve arbejdstider. Om de vil nævne kokain, tør vi ikke spå om.

Består din restaurant mersalgs-testen?

Du kender det sikkert godt. En tjener spørger: "Kunne du tænke dig en stor cola for 8 kroner ekstra?”. Det er bare ikke godt nok. Inden du så meget som tænker på mersalg, skal du bestå en mersalgs-testen.

Vil du åbne restaurant? Lad hellere være

Der er restauratører, som har styr på sin forretning. De sætter sig ind i lederskab og har styr på momsdeadlines. På hver en ret kender de deres rigtige overskud. Og når året er omme, står der positive tal på bundlinjen.

Sådan snyder du dig til nr. 1 på TripAdvisor

På under 1 år fik restauranten The Shed At Dulwich elite status i London. På ingen tiden var den blevet etableret som en unik, eksklusiv restaurant, hvor det var umuligt at få bord hos.

Overenskomst er kun til besvær for restauratører

Overenskomst vil ikke engang politikkere udtale sig om. Med forsigtige skridt giver vi her vores vurdering af, hvad der er op og ned. Hør hvad restauratører, tjenere og kokke synes!

14 grunde til, at folk besøger din restaurant

Folk besøger ikke restauranter, boder, caféer, kaffebarer, fastfoodkæder alene fordi, at maden er god. I nogle tilfælde er det formidabel mad, som får os til at ringe ind flere uger før og bestille et bord.

Kinesiske restauranter kan ikke leve uden teknologi, og du kan heller ikke

Robotterne kommer, råbte vi allerede tilbage i 1920’erne, hvor industrialiseringen fik fat. I år 2018 har vi fået robotter, men vi ser ikke meget til dem.

Sådan revolutionerer 6 unge restaurationsbranchen

Da vi trådte ind på Foodexpo 2018 i Herning, havde vi aldrig troet, at det skulle gå, som det gjorde. Vi fik kunder, og messen har tjent sig hjem. Men vi er langt mere stolte af...

Sådan får du flere gæster i din restaurant med din hjemmeside

Hvis din hjemmeside er god, tiltrækker den flere gæster til din restaurant. Desværre er det de færreste restauranter, der lægger nok arbejde i den. Se hvad din hjemmeside skal indeholde her!

Dét gør restauranterne, som holder på deres medarbejdere i årevis

Restaurationsbranchen er en af de brancher hvor der er flest medarbejderudskiftninger. Det ved du. Du behøves ikke engang at læse det i en undersøgelse. For du oplever det selv hvert eneste år.

Sociale medier kan gøre din restaurant til en succes

God markedsføring sætter stregen mellem din restaurant og dine konkurrenter. Det kan være forskellen mellem succes og fiasko. Sandheden er bare, at det er en lille skare af restauranterne...

Madtrends 2018 (for restauratører)

Hvert evig eneste år, opstår der nye trends inden for madverdenen. Nogle af dem kan man, og har man forudset på forhånd, mens andre trends kommer ud af det blå.

Derfor er restaurationsbranchen den hårdeste

Er du restauratør eller har du bare et godt kendskab til restaurationsbranchen, er du sikkert også bekendt med, hvor hård konkurrencen er...

Sådan vælger du kasseapparat til din restaurant

Når du skal vælge kasseapparat til din restaurant, er der en masse forskellige ting du skal være opmærksom på, før du tager din endelige beslutning.

7 trin til at starte din egen restaurant

Går du med tanker om at starte din egen restaurant? For at klæde dig ordentligt på til den store åbning, har vi samlet 7 trin, du som minimum skal kunne sætte kryds ved, inden du starter din restaurant.

7 psykologiske tricks til din restaurant

Kunne du tænke dig, at øge dit salg ved brug af nogle simple tricks? I dette indlæg, har vi fokus på hvilke psykologiske tricks, du og dine tjenere kan gøre brug af for at øge din restaurants salg.

13 sjove og inspirerende citater fra madverdenen

I denne uges blogindlæg har vi samlet en række ordsprog og citater fra restaurationsbranchen og madverdenen.

Sådan får du de studerende ind i din restaurant (8 tips)

Restaurationsbranchen er hårdere end nogensinde før, og mange restauranter kæmper med røde tal på bundlinjen. Det betyder, at restauranterne må tænke...

Bliv klogere på rødvin på 5 minutter

God vin skaber gode oplevelser. Det kan ofte være svært at vide, hvilken vin dine gæster ønsker at købe når de besøger din restaurant...

Sådan differentierer du din restaurant fra konkurrenterne (6 idéer)

Det danske restaurationsmarked blomstrer. Der kommer nye restauranter til hele tiden. Det er en positiv tendens, men den bringer ét stort spørgsmål med sig...

Tiltræk flere gæster til din restaurant med Instagram

Restaurationsbranchen har i årtier har været meget traditionel. Og med god grund.For nogle år siden var der en bølge, hvor man forsøgte at banlyse telefoner...

Skriv dig til højere overskud

Et alment problem mange restauranter har, er at beskrivelserne på menukortet bliver vist som en livløs liste over retternes ingredienser...

5 tips til at designe dit menukort

Vidste du, at dit menukorts design kan ændre dine gæsters adfærd? Du kan f.eks. sælge flere af dine mest profitable retter ved at designe dit menukort...

Du prissætter dit menukort forkert

Restaurationsbranchen er en turbulent branche. Der åbner og lukker konstant restauranter, og en stor del af restauranterne har traditionelt vanskeligt ved...

Copyright © 2019 Quick Order ApS - Alle rettigheder forbeholdes