+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Drift Inspiration Markedsføring Medarbejdere Menukort QuickOrder

7 trin til at starte din egen restaurant

Går du med tanker om at starte din egen restaurant? Det kan være en nervepirrende tid. For at klæde dig ordentligt på til den store åbning, har vi samlet 7 trin, du som minimum skal kunne sætte kryds ved, inden du starter din restaurant. Vi har delt hele opstartsprocessen op, for at gøre det lettere […]

7 psykologiske tricks til din restaurant

Kunne du tænke dig, at øge dit salg ved brug af nogle simple tricks? I dette indlæg, har vi fokus på hvilke psykologiske tricks, du og dine tjenere kan gøre brug af for at øge din restaurants salg. Som forbruger oplever man psykologiske salgstricks over det hele. Nogle gange kan man gennemskue dem, hvorimod det […]

13 sjove og inspirerende citater fra madverdenen

I denne uges blogindlæg har vi samlet en række ordsprog og citater fra restaurationsbranchen og madverdenen. Vi håber, at de vil skabe motivation, inspiration og ikke mindst trække lidt i det gode humør. Hvilken af citaterne er din yndlings? “Food isn’t my passion. Food is my life.” – Antonio Ruggerino “One day… I’m gonna make the […]

Sådan får du de studerende ind i din restaurant (8 tips)

Restaurationsbranchen er hårdere end nogensinde før, og mange restauranter kæmper med røde tal på bundlinjen. Det betyder, at restauranterne må tænke af nye veje for at få vendt den negative forretning. Men hvilke tiltag, kan du som restauratør gøre brug af, for at lokke flere gæster til din restaurant, og dermed tjene flere penge? I […]

Bliv klogere på rødvin på 5 minutter

God vin skaber gode oplevelser Det kan ofte være svært at vide, hvilken vin dine gæster ønsker at købe når de besøger din restaurant. I de fleste tilfælde, vil tjeneren anbefale husets vin, da han/hun har størst kendskab til denne. Gæsternes kendskab til de forskellige vine er ofte meget begrænset, og her kan tjeneren score […]

Sådan differentierer du din restaurant fra konkurrenterne (6 idéer)

Vækst skaber udfordringer Det danske restaurationsmarked blomstrer. Der kommer nye restauranter til hele tiden. Det er en positiv tendens, men den bringer ét stort spørgsmål med sig: Hvordan differentierer alle disse restauranter sig fra hinanden? De fleste restauranter falder (desværre) tilbage på at konkurrere på de følgende faktorer: Pris Kvalitet Service Hvis du ser det […]

Tiltræk flere gæster til din restaurant med Instagram

Restaurationsbranchen har i årtier har været meget traditionel. Og med god grund. For nogle år siden var der en bølge, hvor man forsøgte at banlyse telefoner fra enkelte restauranter. Ingen billeder, ingen beskeder, ingen sociale medier. Kun oplevelsen af maden og restaurantens atmosfære. Imidlertid fortsatte smartphones og sociale medier med at blive mere populære, og […]

Skriv dig til højere overskud

Få restauranter lægger store tanker bag teksterne på menukortet Et alment problem mange restauranter har, er at beskrivelserne på menukortet bliver vist som en livløs liste over retternes ingredienser. Det er ærgerligt, da du kan udnytte teksten på dit menukort til at fortælle en historie og derved øge dit salg. Dine tekster skal være livlige. […]

5 tips til at designe dit menukort

Vidste du, at dit menukorts design kan ændre dine gæsters adfærd? Du kan f.eks. sælge flere af dine mest profitable retter ved at designe dit menukort på en bestemt måde. De fleste menukort er lavet, så de ser æstetiske ud og passer til restaurantens identitet. Det er dog de færreste der har tænkt gæstens adfærd […]

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • Tlf: +45 71 99 26 24 • CVR: 36422459