Viden og idéer til din restaurant - QuickOrder

+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Drift Inspiration Markedsføring Menukort QuickOrder

Sådan differentierer du din restaurant fra konkurrenterne (6 idéer)

Vækst skaber udfordringer Det danske restaurationsmarked blomstrer. Der kommer nye restauranter til hele tiden. Det er en positiv tendens, men den bringer ét stort spørgsmål med sig: Hvordan differentierer alle disse restauranter sig fra hinanden? De fleste restauranter falder (desværre) tilbage på at konkurrere på de følgende faktorer: Pris Kvalitet Service Hvis du ser det […]

Tiltræk flere gæster til din restaurant med Instagram

Restaurationsbranchen har i årtier har været meget traditionel. Og med god grund. For nogle år siden var der en bølge, hvor man forsøgte at banlyse telefoner fra enkelte restauranter. Ingen billeder, ingen beskeder, ingen sociale medier. Kun oplevelsen af maden og restaurantens atmosfære. Imidlertid fortsatte smartphones og sociale medier med at blive mere populære, og […]

Skriv dig til højere overskud

Få restauranter lægger store tanker bag teksterne på menukortet Et alment problem mange restauranter har, er at beskrivelserne på menukortet bliver vist som en livløs liste over retternes ingredienser. Det er ærgerligt, da du kan udnytte teksten på dit menukort til at fortælle en historie og derved øge dit salg. Dine tekster skal være livlige. […]

5 tips til at designe dit menukort

Vidste du, at dit menukorts design kan ændre dine gæsters adfærd? Du kan f.eks. sælge flere af dine mest profitable retter ved at designe dit menukort på en bestemt måde. De fleste menukort er lavet, så de ser æstetiske ud og passer til restaurantens identitet. Det er dog de færreste der har tænkt gæstens adfærd […]

Du prissætter dit menukort forkert

Den gennemsnitlige restaurant taber penge Restaurationsbranchen er en turbulent branche. Der åbner og lukker konstant restauranter, og en stor del af restauranterne har traditionelt vanskeligt ved at skabe overskud. I følge HORESTA havde landets mindste restauranter (under 4 mio. kr. i omsætning) i 2016 et gennemsnitligt underskud på 6,9% af omsætningen. De mellemstore restauranter (mellem 4 og 15 mio. […]

Copyright © 2019 Quick Order ApS - Alle rettigheder forbeholdes