phone Created with Sketch. +45 71 99 26 24
mail Created with Sketch. kontakt@quickorder.dk

Længe leve restauranter

Vi er meget mere end kassesystemer, håndterminaler og løn- og vagtplanlægning. En hel del mere. Eksempelvis deler vi året rundt værdifuld viden gennem vores blog – det er der nemlig brug for!

Alt for mange restauratører kæmper forgæves. Derfor tror vi fuldt og fast på, at restauranter skal udnytte teknologiens muligheder, og det gør vores system i allerhøjste grad. Med udgangspunkt i Artificial Intelligence og Machine Learning hjælper QuickPOS restauratøren med at træffe data-drevne beslutninger.

Vores platform er fremtiden. Tusindevis linjer af avanceret kode er fundamentet for vores system. Næsten hver måned opdaterer vi QuickPOS med ny funktionalitet, som gør restauratør-livet nemmere.

Vi yder service og support. Det gør vi hver dag, 365 dage om året. Så hvis du har et spørgsmål, skal endelig bare bruge vores 24 timers support.

Flere visionære restauranter. Dette år får vi indtil videre 30 nye kunder om måneden. Det lader til, at restaurationsbranchen har indset, hvilken forskel vores teknologi gør.

Menneskerne bag

at

Andreas
Aagaard

CTO
teg

Thomas
Eg

Full-stack udvikling
mb

Magnus
Boye

Full-stack udvikling
te

Thomas
Egelund

iOS udvikling
kab

Kristoffer
Abell

iOS udvikling
ml

Martin
Lok

iOS udvikling
ka

Kasper
Aagaard

COO
jl

Jakob
Lilholm

Salg
jh

Jeff
Harrison

Kundesucces
mw

Mads
Wedderkopp

CEO
ls

Lucas
Sørensen

CMO
ec

Esge
Christensen

Country Manager
avatar

Victor
Harris

Marketing Manager
avatar

Frederik
Balslev

UI/UX Designer

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • CVR: 36422459