QuickMenu - QuickOrder

+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

QuickMenu

Elektronisk menukort

Læs mere om QuickMenu

QuickMenu er fremtidens bestillingsmetode på moderne restauranter. Med det elektroniske menukort, bestiller dine gæster samme øjeblik, de er klar. Også de dage hvor dit personale har travlt.

Plads til god service

Frem for at bruge tid på praktiske opgaver, kan dine tjenere fokusere på at være tilstede for dine gæster. De får dermed mere tid til at servicere gæsterne og at holde overblik over restauranten.

Øget salg

Bedre service

Ingen misforståelser

Indblik i dine gæster

Øg dit salg

QuickMenu er intelligent og sørger for, at dine gæster bestiller mere og oftere. Så snart glasset er tomt, tager det kun gæsten 5 sekunder at bestille igen. Det har aldrig været nemmere at bestille en ny omgang.

Vil du gerne høre mere?

Få mere at vide

Minimer ventetid

En travl restaurant betyder ikke længere, at dine gæster må vente på en ledig tjener. Bestillinger foretages via det elektroniske menukort, og køkkenet får besked, i det øjeblik bestillingen er gennemført.

24 timers support. Hele året.

Ét samlet system

Alle bestillingerne bliver automatisk sendt til kasseapparatet, ud i køkkenet og i E-conomic. Du får ikke bare det elektroniske menukort, du får ét samlet system, du kan bruge til at vækste din forretning.

Vi samarbejder med

Copyright © 2019 Quick Order ApS - Alle rettigheder forbeholdes