QuickServe - QuickOrder

+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

QuickServe

Håndterminal

Læs mere om QuickServe

QuickServe er en moderne håndterminal, der hjælper dine tjenere med at styre bestillingsflowet og at servicere gæsterne. Opret bestillinger og tag mod dine gæsters foretrukne betalingsmetoder direkte fra gulvet.

Bestillinger på farten

Tag QuickServe med rundt i restauranten, og modtag dine gæsters bestillinger fra bordet af. Bestillingerne sendes automatisk til kasseapparatet og ud i køkkenet. Det resulterer i et hurtigere og mere overskueligt bestillingsflow.

Hurtigere table turn

Bedre overblik

Bedre service

Ingen spildtid

Betaling ved bordet

Med QuickServe kan du tage mod alle dine gæsters foretrukne betalingsmetoder direkte fra bordet. Du sparer dine gæster for besvær og minimerer spildtid.

Vores kunder elsker os

"Systemet har haft en fantastisk virkning. Vi har fat i gæsterne lige når de ankommer, og med en buffist i baren, sparer det rigtig meget tid. Men sælg det venligst ikke til mine kollegaer i Gilleleje, haha."

- Michael Jørgensen, Bistro No 3

Se casen

Mere tid til service

Frem for at løbe rundt mellem bordene, disken og køkkenet, kan dine tjenere fokusere på det, de er bedst til; at yde en god service. Alle tjenerens opgaver kan klares fra gulvet af, og det resulterer i en øget service, dine gæster kan mærke.

Vil du gerne høre mere?

Få mere at vide

Ét samlet system

Du får ikke bare en håndterminal. Du får ét samlet system, du kan bruge til at vækste din forretning. Håndterminalen sender automatisk bestillingerne til kasseapparatet og betalingerne til E-conomic.

Vi samarbejder med

Copyright © 2019 Quick Order ApS - Alle rettigheder forbeholdes