phone Created with Sketch. +45 71 99 26 24
mail Created with Sketch. kontakt@quickorder.dk

QuickServe

Håndterminal

serve

Læs mere om QuickServe

Den mest effektive måde at håndtere bestillinger på. Tag imod bestillinger direkte fra gæstens bord, som automatisk sendes ud i køkkenet øjeblikket efter.

2x hurtigere

“Nu er vi meget hurtigere. Vi er mere end dobbelt så hurtige. Vi har slet ikke alt det her papirarbejde længere, hvor vi skal skrive alt ned” siger Claus fra Restaurant Equi om QuickServe. Han har naturligvis også QuickPOS.

Hurtigere table turn

Bedre overblik

Bedre service

Ingen spildtid

Mærkbar forskel for 100 kr. pr. md.

Det er næsten en no-brainer. For kun 100 kr. /md. får du en håndterminal, som gør jer hurtigere og bedre i stand til at yde service, fordi I nu har tid til det. I får eksempelvis tid til at sælge 3 ekstra sodavand – så er abonnementet tjent hjem.

Vores kunder elsker os

"Systemet har haft en fantastisk virkning. Vi har fat i gæsterne lige når de ankommer, og med en buffist i baren, sparer det rigtig meget tid. Men sælg det venligst ikke til mine kollegaer i Gilleleje, haha."

- Michael Jørgensen, Bistro No 3

Se casen

Få hurtigere table turn

Tal om en sand win-win situation: Direkte fra gæstens bord modtager du betalingen, så dine gæster slipper for at vente. Ikke nok med det skal tjeneren ikke gå frem og tilbage for at få betalingen.

Vil du gerne høre mere?

Få mere at vide

Ét samlet system

Du får ikke bare en håndterminal. Du får ét samlet system, du kan bruge til at vækste din forretning. Håndterminalen sender automatisk bestillingerne til kasseapparatet og betalingerne til E-conomic.

Vi samarbejder med

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • CVR: 36422459