+45 71 99 26 24

kontakt@quickorder.dk

Blog

Viden til at vækste din restaurant

Alle emner Drift Inspiration Markedsføring Medarbejdere Menukort QuickOrder

SKAT går målrettet efter restauranter – sådan undgår du torskegilde

Denne artikel kan virke skræmmende. Hvis du allerede nu, blot ved at læse overskriften, er blevet en smule nervøs, så er der måske noget om snakken, når SKAT siger, at restauratører roder lidt for meget ved tallene. Det blander vi os ikke i, men du får her indsigt i, hvordan restaurationsbranchen i fremtiden vil blive […]

Derfor går restauranter konkurs – 7 tegn på, at din også lukker

Hvad sker der? Danskerne har aldrig før spist ude, så ofte som de gør i dag. Tidens helt store tendens er at spise ude; pengene sidder løst, som vi aldrig før har set. Det burde gå SÅ godt for restaurationsbranchen! Desværre går restauranter konkurs som aldrig før. Hver eneste dag lukker mere end 1 restaurant. […]

Hvem er vigtigst: Tjeneren eller kokken?

“Jeg kommer aldrig igen” Nu skal du høre… Den anden dag trådte jeg ind på en indisk restaurant på Nørrebro i København. I øjeblikket, jeg trådte indenfor, anede jeg ikke, at jeg senere ville gå ud derfra og tænke: ”Jeg kommer aldrig igen.” Restauranten lignede andre indiske restauranter. Tjeneren vi blev mødt af talte engelsk, […]

Sådan får du den bedste julefrokostsæson nogensinde

Hvordan har julen været de sidste par år? Tror du, at du slår salgsrekord i år? Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du om et øjebliks tid kan opsætte marketingkampagnen, der giver dig den bedste julefrokostsæson nogensinde? Forestil dig, hvor meget det vil betyde, hvis du fordobler sidste års omsætning i november og december. […]

Hvor stort et problem er stress og stoffer for restauranter?

Restauratør… Vil du ansætte en kok, der har stress? Vil du spise maden, en på kokain har lavet til dig? Det er to spørgsmål, vi i dag vil prøve at kigge nærmere på. For hvor meget betyder stoffer og stress for branchen? En ting er helt sikkert: Hvis væggene i restaurantens køkken kunne tale, så […]

Består din restaurant mersalgs-testen?

Du kender det sikkert godt. En tjener spørger: “Kunne du tænke dig en stor cola for 8 kroner ekstra?” Det er bare ikke godt nok. For det første: Gæsten har set menukortet. Han ved udmærket, at en stor cola koster 8 kroner ekstra. For det andet: Alle restauranter stiller samme spørgsmål. Skil dig ud, og […]

Vil du åbne restaurant? Lad hellere være

Der er restauratører, som har styr på sin forretning. De sætter sig ind i lederskab og har styr på momsdeadlines. På hver en ret kender de deres rigtige overskud. Og når året er omme, står der positive tal på bundlinjen. Disse restauratører kan vi godt lide. Desværre har restaurationsbranchen et problem. Alt for mange restauranter […]

Sådan snyder du dig til nr. 1 på TripAdvisor

Her er muligt et scenarie: Sommeren 2018 bliver den bedste, du nogensinde har haft. Din restaurant er fyldt hver eneste dag, og dine tjenere gør det bedre end nogensinde. Alle er glade – også dig. For at få det til at ske, skal du bruge: TripAdvisor, en masse venner og en stor gruppe turister. Så […]

Overenskomst er kun til besvær for restauratører

Kort fortalt: Overenskomst vil ikke engang politikere udtale sig om. Med forsigtige skridt giver vi her vores vurdering af, hvad der er op og ned. Og den korte konklusion må være, at intet ved overenskomst er godt (nok). 3F skuffer både tjenere, kokke og restauratører. En stor del af de ansatte i restaurationsbranchen, er unge […]

QuickOrder © 2014 – 2019 • Kochsgade 31D, 5000 Odense C • Tlf: +45 71 99 26 24 • CVR: 36422459